Net als thuis

Kinderopvang doet meer dan kinderen opvangen. Tenminste, zo denken we er bij Kinderopvang De Tivoli over. Kinderopvang moet een plek zijn waar een kind zich veilig voelt en alle ruimte krijgt voor ontwikkeling. Een tweede (t)huis.

Net als thuis
Om een tweede thuis te kunnen zijn, willen we graag weten hoe het thuis gaat. Wat speelt er, waar kunnen we op letten? Iedere dag, tijdens het breng- en ophaalmoment hebben we daarom een kort gesprekje met de ouder. Ook voor de eerste keer dat het kind bij ons komt én ieder half jaar hebben we een uitgebreid gesprek.

Vastigheid én flexibiliteit
Voor kinderen is regelmaat en vastigheid van belang. Denk bijvoorbeeld aan vaste pedagogisch medewerkers, waar uw kind een goede band mee kan opbouwen, of herkenbare rituelen die een vertrouwd gevoel geven. Daar zorgen we voor. Maar voor u als ouder is juist flexibiliteit heel fijn. Weten dat u van uw opvang op aan kunt, ook als er zich ineens iets opdoet. Door onze korte lijntjes en flexibele medewerkers is last minute opvang geen probleem.

Kundigheid en vernieuwing
Onze leidsters zijn allemaal kundige pedagogisch medewerkers met liefde voor hun vak en liefde voor kinderen. Door hun opleiding en ervaring weten ze de beste omgeving voor de ontwikkeling van uw kind te creëren. En door de kleine groepsgroottes krijgen ze hier alle ruimte voor. Maar daar stopt niet. Bij Kinderopvang De Tivoli dagen we onszelf elke dag uit om de kinderen zoveel mogelijk waardevolle bagage mee te geven voor hun verdere leven. Gezond eten, een speciaal beweegprogramma en ‘Engels voor peuters’ zijn daar voorbeelden van. Bovendien zijn we continu bezig met onszelf bij te scholen en kennis te delen. Alles voor een optimale ontwikkeling van uw kind.