De Tivoli doet meer dan kinderen opvangen. Tenminste, zo denken we er over. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan jouw baby. Het moet een plek zijn waar jouw kind zich veilig voelt en alle ruimte krijgt voor ontwikkeling. De eerste losse stapjes? Een koprol? “Probeer het maar.” De kinderen genieten, elk op hun eigen wijze.

 

Vastigheid én flexibiliteit

Voor kinderen is regelmaat en vastigheid van belang. Denk bijvoorbeeld aan vaste pedagogisch medewerkers, waar jouw kind een goede band mee kan opbouwen, of herkenbare rituelen die een vertrouwd gevoel geven. Daar zorgen we voor. Maar voor jou als ouder is juist flexibiliteit heel fijn. Weten dat je van jouw opvang op aan kunt, ook als er zich ineens iets opdoet. Door onze korte lijntjes en flexibele medewerkers is last minute opvang geen probleem. We zijn open maandag tot vrijdag 07:00 tot 19:00 uur.

Benieuwd naar hoeveel de kinderopvang kost?

Bekijk de tarieven

 
 
De interactie tussen mijn kind van 1 jaar en de andere kindjes is geweldig om te zien. De juffen zijn de hele dag heel bekwaam, betrokken en alles gaat in goed en prettig overleg.
— Suzanne, Hulst
alexander-dummer-261098-unsplash.jpg
 
Kinderdagverblijf babyopvang 0-2 jaar kinderopvang de tivoli hulst

Leercapaciteit

 

Kinderen leggen in hun eerste levensjaar de meeste verbindingen in de hersenen. Daarom besteden we extra aandacht aan het creëren van een juiste omgeving waarin ze veel kunnen ontdekken. We praten veel met ze, laten ze materialen en hun omgeving ontdekken en geven ze veel liefdevolle aandacht.

Kundigheid en vernieuwing

Onze leidsters zijn allemaal kundige pedagogisch medewerkers met liefde voor hun vak en liefde voor kinderen. Door hun opleiding en ervaring weten ze de beste omgeving voor de ontwikkeling van jouw kind te creëren. En door de kleine groepsgroottes krijgen ze hier alle ruimte voor. Maar daar stopt niet. Bij Kinderopvang De Tivoli dagen we onszelf elke dag uit om de kinderen zoveel mogelijk waardevolle bagage mee te geven voor hun verdere leven. Gezond eten, een speciaal beweegprogramma en ‘Engels voor peuters’ zijn daar voorbeelden van. Bovendien zijn we continu bezig met onszelf bij te scholen en kennis te delen. Alles voor een optimale ontwikkeling van jouw kind.

Lees hier het nieuws

 
 

sfeer proeven

We kunnen ons voorstellen dat het fijn is om de opvang eerst een keer in het écht te beleven. Daarom mag jij eens kosteloos gebruik maken van dagopvang, peuterspeelzaal of BSO.

Inschrijven

We realiseren ons dat we veel gegevens vragen, maar op deze manier kunnen wij jouw inschrijving zo goed en snel mogelijk verwerken.
 

Rondleiding

Wil je liever eerst een kijkje komen nemen voordat jouw kind mee komt spelen, ontdekken en leren? Wij maken graag tijd vrij om je alles te laten zien en vragen te beantwoorden.