Kleine babygroep

Onze babygroep is met reden huiselijk en rustig. Baby’s hebben liefde, aandacht en rust nodig om de wereld om hen heen te ontdekken. Ze kunnen nog niet alle geluiden en indrukken filteren zoals wij dat kunnen. Daarom zorgen we ervoor dat we de juist omgeving creëren zodat ze zich veilig en geborgen voelen. We werken met vaste zeer betrokken pedagogisch medewerksters. Zij zijn het vertrouwde gezicht voor jouw baby en voor jou. Er zorgt altijd 1 pedagogisch medewerker voor maximaal 3 baby’s. De kleuren en materialen zijn rustig in de ruimte, we gebruiken aromatherapie op basis van etherische oliën en babymuziek. We verstoren de groep zo min mogelijk met in en uitlopen en zijn telkens dichtbij bij de kinderen op de grond met ze bezig zodat ze onze aanwezigheid voelen en zien.

 
Kinderdagverblijf babyopvang 0-2 jaar kinderopvang de tivoli hulst

Tweede thuis

We besteden veel aandacht aan de kennismaking zodat we goed van je weten hoe je het baby troost, wat het slaapritueel is en nog veel meer. Hierdoor raken onze pedagogische medewerkers snel vertrouwd met jouw baby, maar juist ook andersom en zorgen we ervoor dat jouw baby zich snel thuis voelt. Ook voor de overdracht nemen we echt de tijd, omdat er van alles gebeurt in de ontwikkeling. Daarnaast houden we met elkaar een dagboekje bij.

We hebben een speciaal ingerichte ruimte voor de baby’s met snoezelmateriaal, spiegels en ontdekmandjes in een knusse en huiselijke sfeer.

 
oranje.jpg

Vertrouwen en expertise

Wij werken met specialisten voor de allerjongsten. Zij hebben de opleiding tot Babyspecialist gevolgd bij Lindekracht en blinken uit in het geven van liefdevolle aandacht en zorg. De babyspecialisten spreken de taal van de baby en daarom werken wij met de Dunstan babytaal. We werken met een vast team en dus vaste en vertrouwde gezichten voor de baby en voor jou. Dat zorgt ervoor dat de baby’s liefdevolle aandacht krijgen en zich veilig en geboren voelen, zodat we kinderen een tweede thuis kunnen geven bij onze opvang.

 
 
De interactie tussen mijn kind van 1 jaar en de andere kindjes is geweldig om te zien. De juffen zijn de hele dag heel bekwaam, betrokken en alles gaat in goed en prettig overleg.
— Suzanne, Hulst
 
_DSC9690-bewerkt-1-26.jpg
 
Kinderdagverblijf babyopvang 0-2 jaar kinderopvang de tivoli hulst

Goed gevoel

Uiteindelijk gaat het erom dat je naast een professionele opvang kan kiezen voor een opvang waar je een goed gevoel bij hebt. Een goed en vertrouwd gevoel, want je geeft jouw belangrijkste ‘bezit’ uit handen en wil het beste voor jouw kindje. Dat snappen wij als geen ander en hoe goed de randvoorwaarden ook zijn, dit is alleen iets wat jezelf kan ervaren. Kom daarom gerust een keer vrijblijvend langs om je te oriënteren.

Dreumesen

Vanaf 1 jaar beginnen kinderen de wereld vanuit een ander perspectief te ontdekken de eerste stapjes worden rond die tijd gezet. Ze stappen letterlijk op een andere manier de wereld in. Dit betekent ook dat we ons aanbod voor ze uitbreiden en de wereld vergroten, met uitdagender materiaal en taal!

We hebben de mogelijkheid om de kinderen een andere ruimte te laten ontdekken in de dreumesgroep van 1 - 2 jaar in het Tivolihuis.

 

Rondleiding

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking. Wij maken graag tijd vrij om je alles te laten zien en vragen te beantwoorden. 

Inschrijven

We realiseren ons dat we veel gegevens vragen, maar op deze manier kunnen wij jouw inschrijving zo goed en snel mogelijk verwerken.