Van voetbaltoernooi tot workshop taart bakken, op de buitenschoolse opvang van De Tivoli is altijd iets leuks te doen. En als je samen lol hebt, vliegen de uren voorbij. Liefdevolle zorg staat aan de basis en we nemen je kind serieus. Wij bieden voorschoolse en tussenschoolse opvang, naschoolse activiteiten en naschoolse opvang. Ook tijdens de vakantie. We zijn op maandag tot vrijdag 07:00 tot 19:00. Benieuwd naar hoeveel de kinderopvang kost? Bekijk de tarieven.

 

Een plek waar ze zich begrepen voelen

De BSO biedt kinderen van 4 tot 13 jaar een gezellige plek met leeftijdsgenoten en volwassenen waar ze zich door begrepen voelen. Ze oefenen er hun zelfstandigheid en sociale vaardigheden. Ze leren er verantwoordelijk zijn voor hun eigen beslissingen en hun eigen mening te vormen. De pedagogisch medewerkers zijn hun rolmodellen, die hen ook leren dat iedereen van de groep er bij hoort. Is een medewerker ziek of op vakantie, dan neemt een vaste invaller het over. Zo ben je altijd verzekerd van goede opvang, en jouw kind van goede zorg, aandacht en vriendjes om mee te spelen.

 
groen.jpg
Buitenschoolse Opvang BSO De Tivoli Hulst

Voor ieders wat wils

Leest je kind liever een leuk boek, wil hij op creatief avontuur met vingerverf, of heeft hij zin om te chillen, dan zoekt hij gewoon een rustige hoek op. Ga je gang! Zo'n rustmoment is ook fijn om even de dag door te nemen en leuke verhalen uit te wisselen.

 

Meedoen is belangrijk

We doen dat door zelf actief, speels en vrolijk te zijn. Liefdevolle zorg staat aan de basis en we nemen je kind serieus. Op locaties met meer dan twintig kinderen heeft elk kind een eigen mentor, zij kennen de kinderen goed zodat alle kinderen voldoende persoonlijke aandacht krijgen en hun verhaaltjes kwijt kunnen.

Buitenschoolse opvang De Tivoli Hulst

Bedenken en doen

 

Zeg het maar: een potje airhockey, cupcakes baken, of een zoektocht buiten. Onze pedagogische medewerkers bruisen van de ideeën. Of jouw kind nu net 4 is of al bijna 10, er is altijd iets leuks te beleven dat past bij jouw kind.

Waar let je op bij het kiezen van een buitenschoolse opvang?

Past de buitenschoolse opvang van De Tivoli bij jou? We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Daarom ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij De Tivoli vestiging bij de lagere school De Nobelhorst. Je spreekt dan met de locatiemanager, die je rondleidt en al jouw vragen kan beantwoorden. Zo krijg je meteen een goede indruk van de sfeer en de mensen.

Rondleiding aanvragen

 
 

Rondleiding

Wil je liever eerst een kijkje komen nemen voordat jouw kind mee komt spelen, ontdekken en leren? Wij maken graag tijd vrij om je alles te laten zien en vragen te beantwoorden. 

Inschrijven

We realiseren ons dat we veel gegevens vragen, maar op deze manier kunnen wij jouw inschrijving zo goed en snel mogelijk verwerken.
 

sfeer proeven

We kunnen ons voorstellen dat het fijn is om de opvang eerst een keer in het écht te beleven. Daarom mag jij eens kosteloos gebruik maken van dagopvang, peuterspeelzaal of BSO.