Peutergym

Twee keer per week staat er bij  De Tivoli een gymparcours vol met uitdagende toestellen, spellen en materialen klaar om met plezier en onder deskundige begeleiding te rennen, springen, klimmen, zwaaien, rollen, gooien en dansen.

De lessen zijn zorgvuldig ontwikkeld met Hulst voor Elkaar door zeer ervaren vakleerkrachten met ervaring met deze specifieke jonge doelgroep. Elke les heeft een nieuw thema dat aansluit op de belevingswereld van het jonge kind, waarbij niet alleen de motorische ontwikkeling, maar zeker ook de sociale- en cognitieve ontwikkeling wordt gestimuleerd.

De peutergym is er voor kinderen vanaf de leeftijd dat ze goed kunnen lopen. Zodra kinderen kunnen lopen gaat er een wereld vol bewegingsvrijheid voor ze open, die bij de De Tivoli extra wordt gestimuleerd. Dreumesen, peuters en kleuters volgen een les met leeftijdsgenootjes afgestemd op hun eigen kunnen. De jonge kinderen tot 4 jaar worden daarbij tijdens de gymuurtje altijd vergezeld door één ouder of een andere volwassene waar ze vertrouwd mee zijn.

peutergym de tivoli kinderopvang uniek in hulst