iStock-473032112.jpg
 

Een tweede thuis

Kinderopvang De Tivoli

Kinderopvang moet meer doen dan kinderen opvangen. Tenminste, zo denken we er bij Kinderopvang De Tivoli over. Kinderopvang moet een plek zijn waar een kind zich veilig voelt en alle ruimte krijgt voor ontwikkeling. Een tweede thuis. 

 

Net als thuis

Om een tweede thuis te kunnen zijn, willen we graag weten hoe het thuis gaat. Wat speelt er, waar kunnen we op letten? Iedere dag, tijdens het breng- en ophaalmoment hebben we daarom een kort gesprekje met de ouder. Ook voor de eerste keer dat het kind bij ons komt én ieder half jaar hebben we een uitgebreid gesprek.

 
 

Vastigheid en flexibiliteit

Voor kinderen is regelmaat en vastigheid van belang. Denk bijvoorbeeld aan vaste pedagogisch medewerkers, waar jouw kind een goede band mee kan opbouwen, of herkenbare rituelen die een vertrouwd gevoel geven. Daar zorgen we voor. Maar voor jou als ouder is juist flexibiliteit heel fijn. Weten dat je van jouw opvang op aan kunt, ook als er zich ineens iets opdoet. Door onze korte lijntjes en flexibele medewerkers is last minute opvang geen probleem. We zijn open maandag tot vrijdag 07:00 tot 19:00 uur. 

Benieuwd naar hoeveel de kinderopvang kost?

BEKIJK DE TARIEVEN

 
quote ouder kinderdagverblijf

Erg blij!

"Het was een moeilijke stap om mijn zoontje naar de opvang te brengen. Maar tot de dag van vandaag ben ik heel erg blij dat ik dit heb gedaan. Het is meer dan alleen een opvang voor de kinderen, het is echt een tweede huisje! Het allermooiste? De leidsters geven zoveel liefde aan de kinderen."

— Lieslore van der Hoeve

 

Kundigheid en vernieuwing

Onze leidsters zijn allemaal kundige pedagogisch medewerkers met liefde voor hun vak en liefde voor kinderen. Door hun opleiding en ervaring weten ze de beste omgeving voor de ontwikkeling van jouw kind te creëren. En door de kleine groepsgroottes krijgen ze hier alle ruimte voor. Maar daar stopt niet. Bij Kinderopvang De Tivoli dagen we onszelf elke dag uit om de kinderen zoveel mogelijk waardevolle bagage mee te geven voor hun verdere leven. Gezond eten, een speciaal beweegprogramma en ‘Engels voor peuters’ zijn daar voorbeelden van. Bovendien zijn we continu bezig met onszelf bij te scholen en kennis te delen. Alles voor een optimale ontwikkeling van jouw kind.
 

Pedagogisch medewerker

Alle pedagogische medewerkers die bij De Tivoli werken, zijn gediplomeerd of in het laatste stadium van hun opleiding. Onze medewerkers zijn experts in hun vak. En elke dag in de weer voor jouw kind. 

SAW - VVE - KIJK - EHBO
 

Pedagogisch beleid

Hoe wij zorgen voor een plek waar jouw kind alle ruimte heeft om te ontdekken wie hij is en wat hij kan? Je leest het in ons pedagogisch beleid.

Pedagogisch beleid kinderdagverblijf

 

Inspectierapporten GGD

De GGD komt elk jaar langs om onze kinderopvangen te beoordelen. Via de link hieronder lees je hun bevindingen.

Rapport  kinderdagverblijf De Tivoli

Rapport buitenschoolse opvang De Tivoli

Rapport kinderdagverblijf Sportlaan

Rapport buitenschoolse opvang Sportlaan