Kinderopvang De Tivoli

Bij Kinderopvang De Tivoli kan veel. We hebben in Hulst 3 vestigingen voor kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De peuterspeelzaal en de BSO zitten in het gebouw van lagere scholen. Het is inspirerend om zo’n samenwerking met de basisscholen Nobelhorst en De Wereldboom te verdiepen en gezamenlijk ideeën te ontwikkelen.
 

Bekijk de Locaties

 
 

Kinderdagverblijf

Baby’s, dreumesen en peuters voelen zich thuis bij De Tivoli kinderdagverblijf. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan kinderen van nul tot vier jaar. In groepen leren kinderen veel van elkaar. De kleintjes zien in de oudsten een voorbeeld en doen ze na. De oudere kinderen leren juist hoe ze rekening kunnen houden met een kleintje. Wij stimuleren en laten je kind zoveel mogelijk zelf doen. De eerste losse stapjes? Een koprol? “Probeer het maar.” Wie wil dat nou niet want groot gevonden worden is belangrijk!
 

Meer over kinderdagverblijf

_DSC9484-112.jpg
 
Kinderdagverblijf kinderopvang De Tivoli Hulst

Peuterspeelzaal

“Schoenen aan, jas aan, kan je dat al zelf? We gaan naar de peuterspeelzaal!” Bij De Tivoli maakt jouw kind snel nieuwe vriendjes in de groep. Ze leren elkaar kennen en wij begeleiden de kinderen hierbij. We helpen ze in hun sociale ontwikkeling want samen spelen en rekening houden met elkaar is nog best moeilijk als je klein bent. Met vrolijkheid en liefde wordt je kind bij de hand genomen en tegelijkertijd al een beetje zelfstandig gemaakt. Want zelf al heel veel kunnen voelt heerlijk als je peuter bent, vooral als je er een aai over je bol en een complimentje bij krijgt.
 

Meer over peuterspeelzaal

 

Buitenschoolse opvang

Van voetbaltoernooi tot workshop taart bakken, op de buitenschoolse opvang van De Tivoli is altijd iets leuks te doen. En als je samen lol hebt, vliegen de uren voorbij. “Kunnen wij samen een tijdmachine bouwen of een dansvoorstelling organiseren? Echt wel!” Nieuwe dingen ontdekken, gezelligheid en met elkaar van alles ondernemen. En we doen zelf actief, speels en vrolijk mee. Liefdevolle zorg staat aan de basis en we nemen je kind serieus. Wij bieden voorschoolse en tussenschoolse opvang, naschoolse activiteiten en naschoolse opvang. Ook tijdens de vakantie.
 

Meer over BSO

buitenschoolse opvang De Tivoli Hulst BSO
 

Benieuwd naar hoeveel de kinderopvang kost?