Logo Energierijk Hulst onthuld

Kinderen van kinderdagverblijf De Tivoli in Hulst hebben het logo van het duurzame energiepark Energierijk Hulst onthuld. De komende jaren prijkt het logo van Energierijk Hulst op de Stint van de kinderopvang. De Stint is een elektrische bolderwagen, speciaal bedoeld voor veilig vervoer van kinderen. Daarnaast is de bolderkar ook nog eens goed voor het milieu, want het is een CO2-neutraal alternatief voor de auto.

Kinderopvang De Tivoli is een duurzame onderneming. De stroom die gebruikt wordt, ook om de Stint op te laden, is 100% groen en wordt opgewekt uit wind, water en biomassa.

 
Kinderen van kinderdagverblijf De Tivoli in Hulst hebben het logo van het duurzame energiepark Energierijk Hulst onthuld. De komende jaren prijkt het logo van Energierijk Hulst op de Stint van de kinderopvang.
 

En ook op andere manieren probeert de opvang een positieve bijdrage te leveren aan een beter leefmilieu: "We zijn ons allemaal bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben om zuinig te zijn op onze aarde. Voor onszelf maar vooral voor onze kinderen. En daar proberen we met de Stint en met onze biologische moestuin een steentje aan bij te dragen," aldus mede-eigenaar van kinderdagverblijf De Tivoli Christien d'Hondt.

Sinds enkele maanden heeft kinderopvang De Tivoli een eigen moestuin, de Tivolituin. Onder begeleiding van een tuinder werken en spelen de kinderen in moestuin en kweken hun eigen groente en fruit. En daar gaan ze natuurlijk naar toe met... die hippe, groene Stint!

Kinderen opvang De Tivoli onthullen logo Energierijk Hulst