Het vakantieprogramma is er

In de zomervakantie is er altijd iets leuks te doen bij De Tivoli. We trekken er graag met de kinderen op uit. Daarom maken we in alle vakanties een speciaal vakantieprogramma waar je aan mee kunt doen.

Read More
Anouk
Opening kindcentrum Nobel

Kindcentrum Nobel opent woensdag de deuren in het gebouw van basisschool Nobelhorst in Hulst. Het centrum moet de overstap van peuters naar de kleutergroepen vlotter laten verlopen.

Read More
Anouk
Een gezonde kinderopvang

Dat vinden wij belangrijk, want elk kind verdient een gezonde start. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. De Tivoli biedt unieke kansen om jonge kinderen gezond laten opgroeien.

Read More
AnoukDe Tivoli
Spelend leren in de Tivolituin

“Meester, mag ik nog een snackje?”, vraagt Esmee van 8. “Waar heb je zin in?”, vraagt meester Yordy van de BSO. “Een bloemetje.” “Prima hoor, pluk er maar eentje.” Dat was waarschijnlijk niet het antwoord dat u verwachtte.

Read More
Anoukde Tivolituin
Babyweetjes

Bij Kinderopvang De Tivoli zorgen we voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Iedere leeftijd heeft zo zijn eigen bijzonderheden. Neem nu de allerjongsten, de baby’s. Er zijn zoveel interessante weetjes op te noemen. Wist u dit al?

Read More
Net als thuis

Kinderopvang doet meer dan kinderen opvangen. Tenminste, zo denken we er bij Kinderopvang De Tivoli over. Kinderopvang moet een plek zijn waar een kind zich veilig voelt en alle ruimte krijgt voor ontwikkeling. Een tweede (t)huis.

Read More
Peutergym

Uniek in Hulst! Twee keer per week staat er bij De Tivoli een gymparcours vol met uitdagende toestellen, spellen en materialen klaar om met plezier en onder deskundige begeleiding te rennen, springen, klimmen, zwaaien, rollen, gooien en dansen. 

Read More