Alles kan. Alles mag. 

Lekker je eigen ding doen na schooltijd. Nieuwe dingen ontdekken, gezelligheid en met elkaar van alles ondernemen. Laat die creativiteit maar borrelen want wij kiezen ervoor om kinderen te inspireren. Gedurende het hele jaar bieden kunnen kinderen bij ons voor en naschool bij ons terecht. In principe van 07.00-19.00 uur 52 weken lang. Als je eerder of later opvang nodig hebt dan kan dat op aanvraag.

 

 

Vakantieprogramma

In de vakantie is alles net even anders bij De Tivoli. We trekken er graag met de kinderen op uit. Daarom maken we in alle vakanties een speciaal vakantieprogramma waar je aan mee kunt doen. We gaan bijvoorbeeld vissen, naar de een ijsboerderij om zelf ijs te maken, strandjutten, op struintocht in het braakmanbos of naar een buitenspeeltuin om een hele dag te genieten.

 
 

Kiezen voor een buitenschoolse opvang

Past de buitenschoolse opvang van De Tivoli bij jou? We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Daarom ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij De Tivoli vestigingen bij basisschool Nobelhorst of De Wereldboom. We leiden je rond en kun jij al jouw vragen stellen. Zo krijg je meteen een goede indruk van de sfeer en het team.

 

Rondleiding

Wil je liever eerst een kijkje komen nemen voordat jouw kind mee komt spelen, ontdekken en leren? Wij maken graag tijd vrij om je alles te laten zien en vragen te beantwoorden. 

Inschrijven

We realiseren ons dat we veel gegevens vragen, maar op deze manier kunnen wij jouw inschrijving zo goed en snel mogelijk verwerken.
 

sfeer proeven

We kunnen ons voorstellen dat het fijn is om de opvang eerst een keer in het écht te beleven. Daarom mag jij eens kosteloos gebruik maken van dagopvang, peuterspeelzaal of BSO.