Super tevreden: de sfeer in de groepen is gezellig en ontspannen. De leidsters zijn stuk voor stuk goed. Onze zoon werd steeds op zijn niveau uitgedaagd. Ik was verrast, zo klein als ze zijn, leren ze al om zich te uiten en om kleine conflicten met leeftijdsgenootjes op te lossen.
— Charlotte, mama van Saskia

Inmiddels breng ik al ruim zes jaar mijn twee kinderen naar De Tivoli. Wat opvalt is de persoonlijke aandacht die mijn kinderen en ik hier krijgen. Ze houden sterk rekening met individuele wensen, ook als dit extra tijd of moeite kost.
— Daniel, papa van Mees en RafaĆ«l

Ze houden bij De Tivoli sterk rekening met individuele wensen, ook als dit extra tijd of moeite kost. Zo dronk mijn oudste alleen in een rustige ruimte zonder afleiding en daar zorgen ze dus voor. Bij het halen en brengen nemen de pedagogisch medewerkers uitgebreid de tijd om te vertellen hoe de dag is gegaan en wat mijn kind allemaal gedaan heeft.
— Marlon, mama van Rosalie en Puk

Zeer mooie en rustige locatie met zeer veel ruimte zowel binnen als buiten. Erg flexibel. Fijn dat er vaste leidsters op de groep staan, die erg deskundig zijn en het kind centraal zetten. Ook de activiteiten die gedaan worden, zijn erg leuk!
— Linsey, mama van Benjamin